Suolapähkinät yleensä ovat tosi suolaisia, mutta näistä saa niin suolaisia kuin itse haluaa. Ja onhan nyt itsemaustetut ja paahdetut monin kerroin parempiakin! Enää ei kyllä kannata ostaa suolapähkinöitä, niin hyviä olivat! Minusta pekaani- ja saksanpähkinät olivat aivan parhaita.
1rkl oliiviöljyä
1tl timjamia
noin 300g pähkinäsekoitusta (tässä: pähkinä-mantelisekoitus&saksanpähkinä)
(yrtti)sormisuolaa
1tl timjamia
noin 300g pähkinäsekoitusta (tässä: pähkinä-mantelisekoitus&saksanpähkinä)
(yrtti)sormisuolaa
Kuumenna öljy ja laita timjami kuumalle pannulle. Heitä perään pähkinät ja paahda kauniin ruskeiksi. Mausta suolalla.
HUOM! Kaada pähkinät heti tarjoiluastiaan, joka kestää hieman kuumuuttakin. Jos annat jäähtyä pannulla, huomioi, että pähkinät paahtuvat niin kauan kuin pannu on kuuma. Eli pähkinät saattavat palaa eikä ne sitten maistu enää hyvälle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti