tiistai 6. joulukuuta 2011

Itsenäisyyspäivän kattaus 2011

Tällaisen itsenäisyyspäivän menun valmistin ja tarjosimme kerrosnaapureillemme Marjalle ja Sarille. Kaikki tulivat kylläisiksi ja ruoat saivat suosionosoituksia. Kokilla oli tosi iloinen mieli! :)

Pöytä on katettu.

Keittiön terveisinä voissa paahdettua ruisleipäkuutiota ja sinappisilakkaa.
Nämä huuhdeltiin alas alkumaljana tarjotun Freixenetin cavan kanssa.

Alkuruokana nautimme kuohkeaa palsternakkakeittoa.
Keiton kanssa edelleen cavaa.

Pääruokana meillä oli hirvenvasanpaistia pekonissa ja juustohullun
juuresmuhennosta. Pääruoan kanssa tarjolla Bear Crossing
2006 Cabernet Merlot.

Jälkiruoaksi ihana crème brûlée

Kahvin kanssa tarjolla oli leipäjuustoa, hilloja sekä glögi-taatelikakkua.

4 kommenttia:

Miäs kirjoitti...

Tämä oli bueno!

Heli kirjoitti...

No todellakin! :)

Helna kirjoitti...

Huh, onpa ollut herkulliset eväät!

Heli kirjoitti...

Kiitti sikso ja sulta napattu tuo amuse bouche :) Wikipediassa tosin sanottiin, että sitä käyttää enempi fine dining-ravintelit. No niissä ootkin käynyt. Joku yleisempi nimitys olisi sen mukaan amuse gueule. Minen tiiä mittään, mutta pääsinpähän käyttämään mun hienoja cocktaillusikoita ;)