Pöytä on katettu. |
Keittiön terveisinä voissa paahdettua ruisleipäkuutiota ja sinappisilakkaa. Nämä huuhdeltiin alas alkumaljana tarjotun Freixenetin cavan kanssa. |
Alkuruokana nautimme kuohkeaa palsternakkakeittoa. Keiton kanssa edelleen cavaa. |
Pääruokana meillä oli hirvenvasanpaistia pekonissa ja juustohullun juuresmuhennosta. Pääruoan kanssa tarjolla Bear Crossing 2006 Cabernet Merlot. |
Jälkiruoaksi ihana crème brûlée. |
Kahvin kanssa tarjolla oli leipäjuustoa, hilloja sekä glögi-taatelikakkua. |
4 kommenttia:
Tämä oli bueno!
No todellakin! :)
Huh, onpa ollut herkulliset eväät!
Kiitti sikso ja sulta napattu tuo amuse bouche :) Wikipediassa tosin sanottiin, että sitä käyttää enempi fine dining-ravintelit. No niissä ootkin käynyt. Joku yleisempi nimitys olisi sen mukaan amuse gueule. Minen tiiä mittään, mutta pääsinpähän käyttämään mun hienoja cocktaillusikoita ;)
Lähetä kommentti