Pikkujoulupöydästä löytyi tämäkin helppo ja nopea herkku herkku.
500g lohifilettä
2 luomusitruunaa
1 punainen chili
ripaus valkopippuria
suolaa
2 luomusitruunaa
1 punainen chili
ripaus valkopippuria
suolaa
Leikkaa fileetä ohuita viipaleita ja kierrä ruusukkeeksi. Lado ruusukkeet laakeaan astiaan (esim. paistovuokaan). Raasta sitruunankuori, purista mehu ja sekoita mausteiden kanssa. Kaada liemi kauttaaltaan lohiruusukkeiden päälle ja anna marinoitua parisen tuntia.
Tarjoa esim. Väinämöisen palttoonnapilla ja buffet-pöydässä piparjuurikerman kera.
Tarjoa esim. Väinämöisen palttoonnapilla ja buffet-pöydässä piparjuurikerman kera.
piparjuurikerma
1prk (2dl) creme fraichea
1-2rkl piparjuuritahnaa
1prk (2dl) creme fraichea
1-2rkl piparjuuritahnaa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti