Tuli töissä puhetta janssoninkiusauksen tekemisestä, johon sainkin sitten maistuvan idean Tiinalta. Hänen mummonsa oli aikoinaan kuulemma tehnyt janssonia kyseisellä ohjeella ja oli hyvää. Oli hyvää, kyllä :)
1kg peruna-sipulisekoitusta
100g Koskenlaskija-sulatejuustoa
1prk anjovisfileitä (Abba)
valkopippuria
2prk ruokakermaa
anjovisliemi
(suolaa)
korppujauhoa (oma lisäys)
100g Koskenlaskija-sulatejuustoa
1prk anjovisfileitä (Abba)
valkopippuria
2prk ruokakermaa
anjovisliemi
(suolaa)
korppujauhoa (oma lisäys)
Laita puolet perunasipulisekoituksesta uunivuoan pohjalle. Asettele sulatejuustopaloja vuokaan, sitten anjovisfileet ja ripaus valkopippuria. Laita loput perunasipulisekoituksesta päälle. Sekoita ruokakermaan anjovispurkin liemi ja hieman suolaa. Kaada paistoksen päälle. Ripottele päälle hieman korppujauhoa halutessasi. Paista 200-225 uunissa vähintään tunti puolitoista.
2 kommenttia:
Nam nam, olipa herkkua! Terveisiä Tiinallekin.
Niinpä, kiittis Tiinuli :)
Lähetä kommentti