maanantai 9. marraskuuta 2009

Pinaattijuustokala


Jos vaikka pinaattikeitosta jää jotain kattilan pohjalle, kannattaa se käyttää vaikkapa kalan kastikkeeksi. Joukkoon sopisi vaikka kananmuna, minä tein juustoisen uunikalan.




1pkt (400g) pakasteseitä
2-3dl pinaattikeittoa
1-2dl maitoa
100g koskenlaskija voimakas-sulatejuustoa
valkopippuria
suolaa
1dl juustoraastetta


Kuutioi kohmeinen pakastesei ja laita uunivuokaan. Sulata sulatejuustoa maitoon teflon-kasarissa. Kun juusto on sulanut, sekoita joukkoon pinaattikeitto ja mausta valkopippurilla sekä suolalla. Levitä kalakuutioiden päälle. Ripottele päällimmäiseksi juustoraaste ja paista 200 asteessa noin 30-45 minuuttia.

Ei kommentteja: