Arjen pikaruokaa, valehtelematta vartissa valmiina pöytään! Kokeile vaikka :)
1pkt tuore tagliatellea
vettä+suolaa
1pkt pekonia
1 sipuli
1 suippopaprika
2tl rouheista dijon-sinappia
2tl pastan keitinvettä
1prk (2dl) ruokakermaa (15%)
mustapippuria
(savu)suolaa
vettä+suolaa
1pkt pekonia
1 sipuli
1 suippopaprika
2tl rouheista dijon-sinappia
2tl pastan keitinvettä
1prk (2dl) ruokakermaa (15%)
mustapippuria
(savu)suolaa
Keitä tuorepasta ohjeen mukaan. Ota talteen noin mukillinen keitinvettä. Pilko pastan kiehuessa sipuli ja paprika sekä leikkaa pekoni suikaleiksi.
Valuta pasta ja laita pekoni kattilaan ruskitumaan. Lisää sipuli ja paprika, kuullota hetki. Lisää sitten dijon-sinappi, keitinvesi ja ruokakerma. Anna poreilla hetkisen ja mausta.
Sekoita hyvin nostellen pasta kastikkeen joukkoon.
Valuta pasta ja laita pekoni kattilaan ruskitumaan. Lisää sipuli ja paprika, kuullota hetki. Lisää sitten dijon-sinappi, keitinvesi ja ruokakerma. Anna poreilla hetkisen ja mausta.
Sekoita hyvin nostellen pasta kastikkeen joukkoon.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti