lauantai 12. joulukuuta 2009

Kasvissose-juustokeitto


Nopeasti valmistuvaa arkiruokaa näin kiireisenä juhlanalusaikana, vaikka sopii kyllä maukkautensa puolesta alkukeitoksi juhlapöytäänkin! :) Aivan ihanaa!




1pss (450g) kasvisekoitusta (porkkana-kukkakaali-parsakaali)
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
7,5dl vettä
1 kanaliemikuutio
1-1½tl kokonaisia viherpippureita
100g sulatejuustoa
1-1½dl persiljasilppua


Laita vesi ja kanaliemikuutio kuumenemaan kattilassa. Kuori ja viipaloit sipuli sekä valkosipulinkynnet. Lisää sipulit ja viherpippurit kuumaan liemeen. Anna kiehua hiljalleen 15-20 minuuttia.

Soseuta keitto hyvin ja lisää sulatejuusto. Anna hautua hetki. Kun juusto on sulanut, lisää vielä runsaasti persiljasilppua.

Ei kommentteja: