Nopeasti valmistuvaa arkiruokaa näin kiireisenä juhlanalusaikana, vaikka sopii kyllä maukkautensa puolesta alkukeitoksi juhlapöytäänkin! :) Aivan ihanaa!
1pss (450g) kasvisekoitusta (porkkana-kukkakaali-parsakaali)
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
7,5dl vettä
1 kanaliemikuutio
1-1½tl kokonaisia viherpippureita
100g sulatejuustoa
1-1½dl persiljasilppua
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
7,5dl vettä
1 kanaliemikuutio
1-1½tl kokonaisia viherpippureita
100g sulatejuustoa
1-1½dl persiljasilppua
Laita vesi ja kanaliemikuutio kuumenemaan kattilassa. Kuori ja viipaloit sipuli sekä valkosipulinkynnet. Lisää sipulit ja viherpippurit kuumaan liemeen. Anna kiehua hiljalleen 15-20 minuuttia.
Soseuta keitto hyvin ja lisää sulatejuusto. Anna hautua hetki. Kun juusto on sulanut, lisää vielä runsaasti persiljasilppua.
Soseuta keitto hyvin ja lisää sulatejuusto. Anna hautua hetki. Kun juusto on sulanut, lisää vielä runsaasti persiljasilppua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti