tiistai 15. joulukuuta 2009

Aura-pähkinäpalat


Tässä kerran leivontavimmassani tein kokeeksi myös tällaisiä aura-pähkinäpaloja, joiden idean antanut ohje löytyy viimeisimmästä Maku-lehdestä.

Alkuperäisessä ohjeessa oli omenahilloa, mutta joulunajan herkkuni on viikunahillo, jota tein itse kokeeksi. Hillo epäonnistui, koska keitin sitä liiaksi kasaan, mutta näihin nuo miltei karkkimaiset viikunapalat sopivat hyvin :) Kunhan ne saa purkista ulos ;)

Vielä en ole luovuttanut viikunahillon suhteen, sillä uusi satsi pehmeitä viikunoita on ostettuna ;) Tai sitten turvaudumme Bonne Maman maanmainioon viikunahilloon, jos sitä sattuu saamaan!




voitaikinalevyjä
hilloa (esim. omena tai muu mieleinen)
hasselpähkinärouhetta
aura-juustoa

Anna voitaikinalevyjen sulaa pakkauksen ohjeen mukaan. Sivele hilloa voitaikinalevylle, ripottele päälle pähkinärouhetta ja murusteltua aura-juustoa. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia.

Ei kommentteja: