Vihdoin ja viimein sain nimittäin Valion Mustapekka-ruokakermaa meidän lähikaupasta. Lisäksi oli laatikollinen possun ulkofilepihvejä. Äiti oli käyttänyt runsaalla kädellä sipulia ja valkosipulia kastikkeeseen. Kastikkeessa ei mielestäni pippuri niinkään poltellut kuin valkosipuli. Oli aivan ihanaa, suorastaan suussa sulavaa ja maistuihan ne potutkin hyviltä.
Mustapekka-ruokakermassa oli tarpeeksi mustapippuria antamaan makua kastikkeeseen. Ihan ok tuote siis. Toivoisin tosin aurinkokuivattu tomaatti-vuohenjuusto-ruokakermaa takaisin hyllyyn. Vaikka kolmen sipulin tilalle.
1pkt (800-1000g) maustamattomia possun ulkofilepihvejä
voita paistamiseen
1½prk Valio Mustapekka-ruokakermaa
2-3 isoa sipulia
5-6 valkosipulinkynttä
ripaus suolaa
voita paistamiseen
1½prk Valio Mustapekka-ruokakermaa
2-3 isoa sipulia
5-6 valkosipulinkynttä
ripaus suolaa
Paista pihvit ensin voissa, mausta suolalla ja nosta lautaselle. Paista sitten suikaloidut sipulit kauniin ruskeiksi. Lado vuorotellen pannuun sipulia ja pihvejä. Lisää ruokakerma ja hauduta miedolla lämmöllä pari kolme tuntia.
Tarjoa lisäksi puikulaperunoita ja salaattia.
5 kommenttia:
Minultakin onnistui vihdoin Mustapekka-kerman ostaminen. Tein eilen naudanlihakastikkeen eikä soosi olisi tarvinnut mitään mausteita kerman lisäksi. Erinomainen tuote!
Jees, minkähänlaista se Creme Bonjour Pippuri mahtaa olla? Kokeilitko sitä pikanttiin loheen?
Juu, Creme Bonjouria meni loheen ja oli hyvää sekin. Maultaan pehmeämpää kuin Mustapekka, joka taas on miun maun mukkaan mukavan ärhäkkää.
Hyvvää possua!
Hyvä tietää, kiitti! ;)
Lähetä kommentti