Vanhempamme tulivat eilen kyläilyreissulle ja isä oli aiemmin vienosti kysellyt, tekisinkö voileipäkakkua, kun synttärikahveista tuli puhe. Ja voileipäkakkuun tällä kertaa laitoin jälleen isän herkkua, kylmäsavuporoa.
Ostin monen vuoden tauon jälkeen Tartexin kasvistahnaa ja vielä sellaista, jota en ollut aiemmin kokeillut. Tahna oli sinällään mielestäni pahaa ja ajattelin, että mitähän tästäkin tulisi, mutta ei maistunut pahalta kakussa :) Tahnan makuna siis paahdettu sipuli ja rosépippuri. Jos haluat käyttää Tartexia voileipäkakkuun, varma vaihtoehto on yrttimaustettu.
täysjyväpaahtoleipää
kasvislientä
kasvislientä
kylmäsavupororouhetta
pehmeää sulatejuustoa
yrttituorejuustoa
kermaa
kevätsipulia
pehmeää sulatejuustoa
yrttituorejuustoa
kermaa
kevätsipulia
Tartex-kasvistahnaa
kermaa
paprikaa
kermaa
paprikaa
yrttituorejuustoa
pehmeää sulatejuustoa
kevytmajoneesia
kylmäsavuporoleikettä
paprikaa
viinisuolaheinää
pehmeää sulatejuustoa
kevytmajoneesia
kylmäsavuporoleikettä
paprikaa
viinisuolaheinää
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti