3-4dl makaronia (tumma)
vettä
suolaa
***
2rkl voita
3rkl vehnäjauhoja
5dl täys- tai kevytmaitoa
ripaus cayennepippuria
(mustapippuria)
ripaus suolaa
1-2dl raastettua cheddarjuustoa
> englantilaista vahvaa cheddaria
Keitä makaroni väljässä suolavedessä noin 10 minuuttia.
Valmista valkokastike sulattamalla ensin voi ja sekoittamalla siihen vehnäjauho. Lisää maito vähitellen koko ajan sekoittaen. Mausta, ja lisää lopuksi raastettu cheddarjuusto.
Sekoita makaronit juustokastikkeen sekaan.
4 kommenttia:
NAMSKIS...... :)
Eikös vain ;)
Kiva, kun kävit kyläilemässä :)
Bongasin netistä tämän ohjeen, kokeilen :)
Hei Mari! :)
Hieno homma, toivottavasti maistuu! :)
Lähetä kommentti