tiistai 16. joulukuuta 2008

Mozzarellaa balsamico-siirapilla

Perinteisen joulunaluslounaan alkuruoaksi toivottiin jotain mozzarellasta. Ideoita pyöri päässä loppumetreille saakka, joista sitten lennossa nappasin yhden toteutettavaksi. Tästä ainakin kehuivat pitävänsä.

100g mozzarellaa/ruokailija
keräsalaattia
rucolaa
luumutomaattia

balsamico-siirappi:

½dl balsamicoa
mustapippuria myllystä
1 sokeripala

Keitä ensin balsamico-siirappi. Sekoita ainekset pienessä kasarissa, kiehauta ja anna jäähtyä hieman.

Kokoa salaatti haluamaasi sommitelmaan. Valuta annokselle siirappipisaroita.

Tarjoa tuoreen ciapatta-leivän kanssa. Pirskottele leivälle öljyä ja ripottele pinnalle hieman sormisuolaa.

Ei kommentteja: