Tarjuska S:n ohjeen mukaan
2-3pkt (á 500g) voitaikinaa
täyte:
100g ranskankermaa
100g mantelirouhetta ( > 1pss (80g))
200g paistonkestävää aprikoosihilloa (esim. Saarioinen)
2tl vaniljasokeria
koristeeksi:
säilykekirsikka/torttu
tomusokeria
2-3pkt (á 500g) voitaikinaa
täyte:
100g ranskankermaa
100g mantelirouhetta ( > 1pss (80g))
200g paistonkestävää aprikoosihilloa (esim. Saarioinen)
2tl vaniljasokeria
koristeeksi:
säilykekirsikka/torttu
tomusokeria
Sekoita täytteen aineet keskenään.
Puolita sulatetut taikinalevyt kahtia. Leikkaa oheisen piirroksen mukaan kulmiin aukot ja taittele reunat keskelle kukan muotoon.
Annostele tortun keskelle täytettä n. teelusikallisen verran ja laita keskelle kirsikka.
Paista 225 asteisessa uunissa n. 20 min. Ripottele päälle tomusokeria.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti