Arkipäivän nautinnollinen ruoka-annos. Ei meillä kyllä kovin usein viikolla syödä pihviä eikä kyllä muutenkaan, mutta tähän se sopi todella hyvin! Kera parsan ja sitruuna-rakuunamajoneesin kertakaikkisen hyvää :)
naudan sisäfilepihvit
voita paistamiseen
valkoista tankoparsaa (tai olisiko tämä ollut lila-vihreä-valkoista väriltään)
vettä+suolaa keittämiseen
sitruuna-rakuunamajoneesia
voita paistamiseen
valkoista tankoparsaa (tai olisiko tämä ollut lila-vihreä-valkoista väriltään)
vettä+suolaa keittämiseen
sitruuna-rakuunamajoneesia
4 kommenttia:
sitruuna-rakuunamajoneesi kuulostaa kokeilemisen arvoiselta.
Hei Nanna! Kiva, kun poikkesit ja kokeile ihmeessä. :)
Toimii todella hyvin myös katkarapuleivässä: paahdettua ruisleipää, sitruuna-rakuunamajoneesia, kuorittuja isoja katkarapuja ja pisteenä i:n päälle rucolaa *slurpsis*
Blogin "otsikkokuva" on tosi herkullinen!
Kiittis, Helna! :) Sain kuin sainkin kuvan sinne. En saanut määritettyä juuri parasta kohtaa siihen, mutta nyt sain vielä hiottua yleisilmettä niin, että olen tyytyväinen jopa ;)
Lähetä kommentti