Arkimaanantain pikaruoka jääkaapin antimista. Maukkaat nuoret kesäkurpitsat odottelivat malttamattomina pääsyään pannulle. Muut kaverit hengailivat muuten vaan ja joutuivat kysymättä paistokseen mukaan :)
Kyllä se erään kotimaisen lihanjalostajan sanonta taitaa pitää paikkansa, ainakin näin pitkän työpäivän jälkeen...
2 keskikokoista kesäkurpitsaa
1rs (300-400g) broilerin filesuikaleita (maustamaton)
2 kevätsipulia
mustapippuria myllystä
ripaus suolaa
(noin 1dl keitettyä täysjyväriisiä)
2tl voita
1prk salaattijuustokuutioita
2-3 oksaa tuoretta basilikaa
1rs (300-400g) broilerin filesuikaleita (maustamaton)
2 kevätsipulia
mustapippuria myllystä
ripaus suolaa
(noin 1dl keitettyä täysjyväriisiä)
2tl voita
1prk salaattijuustokuutioita
2-3 oksaa tuoretta basilikaa
Siivuta kesäkurpitsat suoraan pannulle paahtumaan. Paahda kurpitsoihin reilusti väriä. Lisää sitten broilerin filesuikaleet pannulle ja sekoita. Leikkaa kevätsipulit pannulle mukaan ja sekoita varovasti käännellen. Mausta mustapippurilla ja ripauksella suolaa.
Pannu alkaa ollakin valmis. Jos sinulla on jäänyt riisiä, lisää se nyt pannulle, samoin pari nokaretta voita. Sammuta liesi ja anna hautua hetki. Lisää lopuksi valutetut salaattijuustokuutiot ja suikaloitu basilika.
Pannu alkaa ollakin valmis. Jos sinulla on jäänyt riisiä, lisää se nyt pannulle, samoin pari nokaretta voita. Sammuta liesi ja anna hautua hetki. Lisää lopuksi valutetut salaattijuustokuutiot ja suikaloitu basilika.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti