Tämänkin annos kuului alkupalavalikoimaan. Rucola on niin hyvää myös näin öljymarinadissa kuin pestossakin! :)
½ nippua rucolaa
1 valkosipulinkynsi
n. 1dl oliiviöljyä
2-3rkl sitruunamehua
mustapippuria myllystä
sormisuolaa
ripaus sokeria
1 prk vihreitä oliiveja
2pss mozzarellaa
1 valkosipulinkynsi
n. 1dl oliiviöljyä
2-3rkl sitruunamehua
mustapippuria myllystä
sormisuolaa
ripaus sokeria
1 prk vihreitä oliiveja
2pss mozzarellaa
Silppua rucola ja valkosipulinkynsi pieneksi silpuksi. Sekoita muiden marinadiainesten kanssa. Valuta ja huuhtele oliivit kylmällä vedellä siivilässä. Lisää marinadiin paloitellun mozzarellan kanssa. Laita jääkaappiin maustumaan pariksi tunniksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti