Hui, kun alkoi eilisen "aherruksen" jälkeen laiskottamaan niin, että päivä vaihtui pian illaksi ja miehellä alkoi tehdä mieli kaiken maailman pizzoja sun muita. Pistin miehen ruotuun ja kokkasin pizzamaan ruokaa muka. Tästä sävellyksestä tulikin yllättävän hyvää, ellei peräti sinfonia!
1pkt tuore tomaatti-juustotortellineja (Rainbow)
vettä+suolaa
2tl voita
1 Tapolan tuore viljapossun sisäfile (maustamaton)
1 salottisipuli
1dl pastan keitinlientä
1dl ruokakermaa
mustapippuria myllystä
(suolaa)
1-1½dl parmesaania raastettuna
vettä+suolaa
2tl voita
1 Tapolan tuore viljapossun sisäfile (maustamaton)
1 salottisipuli
1dl pastan keitinlientä
1dl ruokakermaa
mustapippuria myllystä
(suolaa)
1-1½dl parmesaania raastettuna
Keitä tortellinit paketin ohjeen mukaan. Säästä keitinlientä desin verran.
Leikkaa possunliha parin sentin viipaleiksi. Kuumenna voi pannulla ja paista lihat molemmin puolin kauniin ruskeiksi. Lisää joukkoon salottisipuli, mustapippuri, pastan keitinlientä sekä ruokakerma. Hauduta hetki.
Kaada lihan ja kastikkeen päälle keitetty pasta ja levitä pinnalle parmesaani-raaste. Paista uunin keskitasolla pannulla (kahvan täytyy olla metallia tai muuten uuninkestävä!) 225 asteessa noin 15 minuuttia.
Leikkaa possunliha parin sentin viipaleiksi. Kuumenna voi pannulla ja paista lihat molemmin puolin kauniin ruskeiksi. Lisää joukkoon salottisipuli, mustapippuri, pastan keitinlientä sekä ruokakerma. Hauduta hetki.
Kaada lihan ja kastikkeen päälle keitetty pasta ja levitä pinnalle parmesaani-raaste. Paista uunin keskitasolla pannulla (kahvan täytyy olla metallia tai muuten uuninkestävä!) 225 asteessa noin 15 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti