sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Kinkku-mozzarellakalkkunaa ja pippuripastaa


Tämä ateria ei hirveitä ponnisteluja vaadi, vaikka lopputulos onkin maukas. Kinkku rapeutuu ihanasti uunissa, naminami :)

Vappuristelijällekin ruoaksi ennenkuin ehti kysymään, mitä tänään syötäisiin ;)




1rs (4kpl) kalkkunan filepihvejä
1tl voita
mustapippuria myllystä
1 valkosipulinkynsi
8kpl aurinkokuivattuja tomaatteja
hieman basilikaa (kuivattua tai tuoretta)
1 mozzarellapallo
4 siivua parmankinkkua

Paista pihvit molemmin puolin pannulla voissa, rouhi pinnalle mustapippuria.

Nosta uunipellille leivinpaperin päälle tai uunivuokaan. Hienonna tai raasta valkosipulinkynsi pihvin päälle. Lisää kullekin pihville kaksi aurinkokuivattua tomaattia, hieman basilikaa ja siivu mozzarellaa. Kääri päällimmäiseksi kinkkusiivu.

Paista uunin keskitasolla 250 asteessa noin 10 minuuttia.

Lisäksi voit tarjota esimerkiksi pippuripastaa: Keitä pasta suolavedessä. Paista rapea pinta pastaan nokareessa voita, johon olet rouhinut runsaasti mustapippuria. Mausta lopuksi maldon-suolalla.


Ei kommentteja: