Pannacotta päätti maukkaan italialaistuneen pitkän perjantain menun. Aloitin ruoan valmistuksen tästä kielen mennessään vievästä herkusta.
Koska ruokailijoiden joukossa oli myös vanilja-"allerginen", jätin vaniljan kokonaan pois eikä se aiheuttanut paheksuntaa. Harmiteltiin vain, ettei kieli ihan taipunut kupin pohjalle saakka ;)
3dl kuohukermaa
½dl sokeria
1 liivatelehti
½dl sokeria
1 liivatelehti
Laita liivatelehti kylmään veteen pehmenemään. Kuumenna kuohukerma ja sokeri. Purista liivatteesta vesi pois ja sekoita kuuman kerman sekaan. Kaada varovasti pieniin espressokuppeihin tai tarjoiluastioihin ja anna hyytyä vähintään 4 tuntia.
Tarjoa raikkaiden hedelmien (esim. passionhedelmä) tai marjojen (esim. vadelma) kanssa.
Tarjoa raikkaiden hedelmien (esim. passionhedelmä) tai marjojen (esim. vadelma) kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti