Joskus elokuussa tein yhdenlaisia tonnikala-katkarapuleipiä ja nyt toisenlaisia. Molemmat lauantai-illan palaksi. Kummallakin kerralla leivät valmistettiin tosin hieman eri tavalla. Mutta maku oli hyvä, molemmilla kerroilla.
Leipänä molemmissa täysjyväpaahtoleipää. Ensimmäisiin leipii tuli myös kananmunaa, toisiin kastikepohja. Lisäksi ihan purkkitonnikalaa ja pakastekatkarapuja. Ja juustoa.
6 täysjyväpaahtoleipää
Juu, kyseessä ei ole laskuvirhe, oheinen täyte on tarkoitettu kuudelle leivälle!
1prk tonnikalaa vedessä
1dl pakastekatkarapuja
2 kananmunaa
2tl tomaattipyrettä
½ punasipuli silputtuna
mustapippuria myllystä
1 leivänkokoinen siivu juustoa/leipä
Juu, kyseessä ei ole laskuvirhe, oheinen täyte on tarkoitettu kuudelle leivälle!
1prk tonnikalaa vedessä
1dl pakastekatkarapuja
2 kananmunaa
2tl tomaattipyrettä
½ punasipuli silputtuna
mustapippuria myllystä
1 leivänkokoinen siivu juustoa/leipä
Sekoita täyteainekset keskenään hyvin sekaisin ja levitä paahtoleiville. Laita päälle juustosiivut.
1pss Blå Bandin kalakastikejauhetta
2½dl kevytmaitoa
2tl voita
1prk tonnikalaa vedessä
1dl pakastekatkarapuja
pala purjoa viipaleina
mustapippuria myllystä
2dl emmental-mozzarellajuustoraastetta
2½dl kevytmaitoa
2tl voita
1prk tonnikalaa vedessä
1dl pakastekatkarapuja
pala purjoa viipaleina
mustapippuria myllystä
2dl emmental-mozzarellajuustoraastetta
Tee kastike pakkauksen ohjeet mukaan. Lisää tonnikala, katkaravut sekä viipaloitu purjo. Mausta mustapippurilla. Jaa täyte paahtoleiville ja ripottele päälle juustoraastetta.
Teetpä leivät kummalla tavalla tahansa, paista ne uunin keskitasolla 225 asteessa 15 minuuttia.
Teetpä leivät kummalla tavalla tahansa, paista ne uunin keskitasolla 225 asteessa 15 minuuttia.
2 kommenttia:
Nami nami, olipas herkullisia leipiä!
Kiitos :)
Lähetä kommentti