maanantai 30. maaliskuuta 2009

Kebabpatongit


Näistä tulikin oikein herkullisia patonkeja! Kannattaa kokeilla :)


2kpl esikypsennettejä täysjyväpatonkeja
50-100g crème bonjour tomaatti-chilituorejuustoa
1pss kebablastuja (esim. Pouttu)
2 isoa tomaattia
chilikastiketta (esim. Kühne)
juustoraastetta
mustapippuria myllystä

Halkaise patonkit ja laita ne avattuna leivinpaperilla suojatulle pellille. Levitä patongeille reilusti tuorejuustoa ja ripottele päälle kebablastut. Poista tomaateista kannat ja leikkaa ne viipaleiksi. Asettele tomaattisiivut patongeille. Valuta chilikastiketta tomaattien kautta patongeille. Ripottele päälle juustoraastetta. Paista 225 asteessa 15 minuuttia. Rouhi päälle mustapippuria.

Tähän sopisi punasipulisilppu aivan mainiosti, mutta näistä unohdin.

2 kommenttia:

Tiiainen kirjoitti...

Ah, mikä herkku!
Toki saat linkittää minut (luonnollisesti olen taas muistanut vastata nopeasti).

heli kirjoitti...

Tiiainen, kiva kun palasit astialle :)

Oli kyllä hyvää, mutta edelleen myllertää vatsatauti itsellä sisällä sen verran, etten kyllä laittais suuhuni.. Saapa nähdä, milloin uskaltaa maistaa maustettua ruokaa, ehkä viikonloppuna?!

Kiva, linkitän sinut :)