Ruoka Pirkka-lehtisestä 1-2/2.1.2009 kokeeksi tehty makkarakastike, jota meillä tarjoiltiin pastan kera. Toimii varmasti esim. hyvän pottumuusin tai miksei tuppipottujenkin kanssa :)
1pkt lenkkimakkaraa
1rkl öljyä
1rkl vehnäjauhoja
2dl kevytkermaa
1dl vettä
2 valkosipulinkynttä
n. ½dl tomaattipyreetä
1tl pippurisekoitusta tai mustapippuria
1/4tl suolaa
n. 1dl paprikatäytteisiä oliiveja
1rkl öljyä
1rkl vehnäjauhoja
2dl kevytkermaa
1dl vettä
2 valkosipulinkynttä
n. ½dl tomaattipyreetä
1tl pippurisekoitusta tai mustapippuria
1/4tl suolaa
n. 1dl paprikatäytteisiä oliiveja
Suikaloi kuorittu makkara. Ruskista makkarat öljyssä paistokasarissa. Ripottele pinnalle vehnäjauhot ja sekoita. Kaada kasariin kerma ja vesi. Sekoita ja anna kiehua muutama minuutti.
Lisää joukkoon hienonnetut valkosipulinkynnet. Mausta tomaattipyreellä, pippurilla ja suolalla. Viipaloi oliivit ja lisää kastikkeeseen.
Lisää joukkoon hienonnetut valkosipulinkynnet. Mausta tomaattipyreellä, pippurilla ja suolalla. Viipaloi oliivit ja lisää kastikkeeseen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti