14 täysjyvälasagnelevyä
1rs (450g) pippurimarinoitua broilerin filesuikaletta
1rs (400g) maustamatonta broilerin filesuikaletta
2pss paprikasalsaa
1 kasvisliemikuutio
mustapippuria myllystä
1dl vehnäjauhoa
8dl täysmaitoa
1pkt voimakasta koskenlaskijaa
reilu 1dl persiljasilppua
2-3dl juustoraastetta
1rs (450g) pippurimarinoitua broilerin filesuikaletta
1rs (400g) maustamatonta broilerin filesuikaletta
2pss paprikasalsaa
1 kasvisliemikuutio
mustapippuria myllystä
1dl vehnäjauhoa
8dl täysmaitoa
1pkt voimakasta koskenlaskijaa
reilu 1dl persiljasilppua
2-3dl juustoraastetta
Paahda filesuikaleita pannulla kypsiksi. Lisää sekaan paprikasalsapussit, kasvisliemikuutio ja mustapippuria. Paista hetken aikaa ja sekoita sitten joukkoon vehnäjauhot. Lisää maito ja koskenlaskija nokareina. Anna juuston sulaa kokonaan kastikkeeseen. Aivan lopuksi sekoita joukkoon persiljasilppu.
Kokoa lasagne niin, että kauhot alimmaiseksi kastiketta, sitten lasagnelevyjä ja päällimmäiseksi kastiketta. Ripottele päälle vielä juustoraaste ja paista uunin alatasolla 175 asteessa 45 minuuttia. Anna jäähtyä hetki ja tarjoile vaikka vihreän salaatin kera.
Kokoa lasagne niin, että kauhot alimmaiseksi kastiketta, sitten lasagnelevyjä ja päällimmäiseksi kastiketta. Ripottele päälle vielä juustoraaste ja paista uunin alatasolla 175 asteessa 45 minuuttia. Anna jäähtyä hetki ja tarjoile vaikka vihreän salaatin kera.
HUOM! Annoksesta tulee iso uunivuoallinen isommallekin porukalle!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti