torino täysjyvädurumspagettia
vettä
ripaus suolaa
400g naudan paistijauhelihaa
1 sipuli
3rkl vehnäjauhoja
3-4dl spagetin keitinvettä
1 lihaliemikuutio
valkopippuria ja paprikajauhetta
tai
jauhelihamaustetta
vettä
ripaus suolaa
400g naudan paistijauhelihaa
1 sipuli
3rkl vehnäjauhoja
3-4dl spagetin keitinvettä
1 lihaliemikuutio
valkopippuria ja paprikajauhetta
tai
jauhelihamaustetta
Lämmitä vesi ja suola kiehuvaksi kattilassa. Kun vesi on liki kiehumispistettä, ala paahtaa jauhelihaa pannulla. Lisää mukaan palasteltu sipuli. Kun vesi kiehuu, lisää kattilaan spagetti ja valmista pakkauksen ohjeen mukaan. Kun jauheliha on kypsää ja sipulitkin paahtuneet, ripota pannulle vehnäjauhot ja sekoita jauhelihan sekaan hyvin käännellen. Kauho tai kaada spagetinkeitinvettä pannulle ja sekoita. Mausta kastike ja anna poreilla kypsäksi viitisen minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti