lauantai 24. tammikuuta 2009

Australian tuliainen

Sikso ja sen mies olivat kadehdittavan pitkällä lomareissulla pallon toisella puolella ja sain sieltä ihanan tuliaisen. Se on kuulemma meille molemmille miehen kanssa, mutta voi olla hänellä toteuttamispuoli jäänee suorittamatta ;)

Kiitos kovasti ihanasta tuliaisesta! Aivan ihania kakkuja, herkullisia kuvia ja ja... Tästä saa monet kakut toteutettua ja ideoita yllinkyllin! :) Ensimmäisenä tulee pian kokeiluun Lemon and orange custard tart!

Ja niitä Lamingtonin leivoksia kokeilen myöskin varmasti!

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

wau, onpa hieno kirja!

Anonyymi kirjoitti...

Nii onkii :D

Nelle kirjoitti...

tuo kirja on oikeastikin ihan hyvä. Sain sen myös lahjaksi ja siitä on tullut tehtyäkin kaikenlaista :) Mutta yksi sen suurista avuista on ihanat kuvat, joita katselemalla saa paljon inspiraatiota :) Ainakin minä :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei Nelle! :)

Kiva, kun kommentoit! Nimenomaan, kuvat ovat aivan mahtavia, varsinaisia inspiraationlähteitä :) Ja vaikka mitä ihania reseptejä, ihan erilaisia kakkupohjia jne. :) Tosi upean tuliaisen kyllä sain!

Sain pari vuotta sitten sikson ja miehensä Kanadan reissultakin keittokirjan, mutten löydä sitä mistään!!! :´( En tajua... Norjan reissun "med smak av hvitløk" on kyllä tallessa. ISO huoh.

Anonyymi kirjoitti...

Ja se löytyi sitten heti, kun sen ääneen sanoin (tai no, mies tiesi..) eli Bonnie Stern's essentials of home cooking :) Kirja sisältää myös yhden suomalaisen ohjeen!

JIHUU! :) Ihme, kun ei kaikkein ilmeisimmästä paikasta voi katsoa, vaan pitää kaikki muut paikat penkoa ylösalaisin...

Anonyymi kirjoitti...

Samasta paikasta löytyi Tinan keittiössä-kirjakin :)

Anonyymi kirjoitti...

Plääh, minä jo pelkäsin, että sinä olet SIIVONNUT sen Kanadan tuliaisen roskiin!

Anonyymi kirjoitti...

Helna ;)

Minä ja erityisesti ruokalehtien, -kirjojen sekä -reseptien siivoaminen eivät mahdu samaan ajatukseenkaan...