Ystävänpäivänä pitää toista vähän extra hemmotella, jos muulloin yrittäisikin terveysterrorisoida häntä.. ;) Niinpä tein meille herkkupizzan :)
pohja:
1½dl lämmintä vettä
½ palaa hiivaa
ripaus suolaa
½dl öljyä
4½dl vehnäjauhoja
täytteet:
½prk luomu tomaatti-basilikamurskaa (Pirkka)
1½dl pizzajuustoraastetta
1pkt (80g) parmankinkkua
1pss mozzarellaa
kourallinen pinjansiemeniä
1 ruukku rucolaa
sormisuolaa
mustapippuria myllystä
oliiviöljyä
1½dl lämmintä vettä
½ palaa hiivaa
ripaus suolaa
½dl öljyä
4½dl vehnäjauhoja
täytteet:
½prk luomu tomaatti-basilikamurskaa (Pirkka)
1½dl pizzajuustoraastetta
1pkt (80g) parmankinkkua
1pss mozzarellaa
kourallinen pinjansiemeniä
1 ruukku rucolaa
sormisuolaa
mustapippuria myllystä
oliiviöljyä
Sekoita hiiva veteen. Lisää muut aineet ja alusta taikina. Anna kohota lämpimässä paikassa puolisen tuntia.
Kauli tai levitä taikina käsin jauhotetulle uunipellille sydämen muotoon. Levitä päälle tomaattimurskaa ja noin 1dl juustoraastetta. Paista pizzaa noin 10 minuuttia uunin ylimmällä tasolla 250 asteessa.
Ota pizza uunista ja levitä päälle parmankinkku, siivuiksi leikattu mozzarella, loppu juustoraaste ja pinjansiemenet. Nosta takaisin uuniin noin 7-8 minuutiksi.
Rouhi valmiin pizzan päälle mustapippuria, ripottele hieman suolaa ja öljyä. Revi päällimmäiseksi rucolaa.
Kauli tai levitä taikina käsin jauhotetulle uunipellille sydämen muotoon. Levitä päälle tomaattimurskaa ja noin 1dl juustoraastetta. Paista pizzaa noin 10 minuuttia uunin ylimmällä tasolla 250 asteessa.
Ota pizza uunista ja levitä päälle parmankinkku, siivuiksi leikattu mozzarella, loppu juustoraaste ja pinjansiemenet. Nosta takaisin uuniin noin 7-8 minuutiksi.
Rouhi valmiin pizzan päälle mustapippuria, ripottele hieman suolaa ja öljyä. Revi päällimmäiseksi rucolaa.
2 kommenttia:
Olipas herkullista pitsaa! Kiitos kulta!
Kiitos kovasti! <3
Lähetä kommentti