lauantai 20. helmikuuta 2010

Helinpäivä-brunssi


Harvinaista ja yllättävää, että edes vietän nimipäiviäni. Kun sitä päivänä muutamana alettiin miettiä, että mitähän tarjoilua sitä voisi silloin ollakaan, niin päätin ex tempore viettää pienimuotoiset nimpparit sitten :)

Yhtään ei väsytä, vaikka heräsin jo viiden aikaan valmistelemaan ja osin viimeistelemään tarjoilua. Välillä ehdin ottaa pienet tirsatkin ja juoda aamukahvinkin! Olin kuitenkin aloittanut jo hyvissä ajoin ja nykyään näköjään saan valmistelut aika lailla ajoissa valmiiksi. Vain kahvi oli keittämättä, kun ensimmäinen vieras saapui :) Oli mukava nimpparijuhla, kiitos!10 kommenttia:

Helna kirjoitti...

Kyllä oli hyvvää. Nam.

heli kirjoitti...

Mahtav-vaa :D Kiitos! :)

Sanna kirjoitti...

Oli aivan ihanat, maistuvat ja kauniit tarjoilut! Taattua Helin laatua! Kiitos vielä mahtav-vasta brunssista.
Olen muuten tehnyt 2,5 vuotta kahvitarjoilijan töitä eli jos/kun perustat pitopalvelun, niin meikä hakee sit sulta töitä!!

heli kirjoitti...

Ihan-naa! <3 Kiitos kovasti molemmille, kun tulitte ja se tulppaanikimppu oli tosi kaunis! Ja siksolta tuli vielä lissää ihania tulppaaneja, joten maljakko pursuaa niitä nytten :)

You're so hired! <3

Miäs kirjoitti...

Nami nami! Olipas tosi herkullista. Mun suosikkeja oli torttu, hedelmäsalaatti, possu ja näkkileipä! Ja mikä parasta, niitä on tuolla vielä lisää...

heli kirjoitti...

Eihän tässä "uskalla" mennä nukkumaan, josko aamuun mennessä olisikin jääkaappi tyhjä :o

Kiitti kulta! <3

Helna kirjoitti...

Penan herkkua on torttu! Hahaa. ---Minä kun ajattelin, että perustetaan yhdessä kahvila, jossa tarjotaan vain itsetehtyjä herkkuja, Minä voin pleipoa rahkapiirakoita ja pullaa ja unelmatorttuva. Siinäpä se jo onkin. Kunhan löydätte priimapaikan, niin laitetaan cafe pystyyn ja Sanna pääsee töihin.

heli kirjoitti...

Semmonen on haave ollut jo pitkään... Ja Sannalle heti vakkaripaikka, ehtottomasti! :) Pitää pitää silmät auki ;)

Miäs kirjoitti...

Überraschung Helna...

heli kirjoitti...

Tårta på tårta ;D