lauantai 20. helmikuuta 2010

Savupossua


Kerrattain ostettiin miehen kanssa yhtä Santa Marian maustekastiketta, joka nyt pääsi käyttöön brunssille paistamaani possua maustamaan. Tuli herkullista, ihanan savunmakuista ja pikkuisella takapotkulla höystettyä possua.




possun sisä- tai pihvifilettä
chipotle&mesquite liquid spice by santa maria-maustekastiketta


Levitä lihan päälle kauttaaltaan maustekastiketta ja paista miedossa lämpötilassa 125 asteessa uunin keskitasolla, kunnes liha on 65-70 asteista. Valele lihaa paiston aikana ja jälkeen maustekastikeliemellä. Jäähdytä ja anna maustua jääkaapissa seuraavaan päivään. Leikkaa ohuiksi siivuiksi ennen tarjoilua.

VINKKI! Voit maustaa lihan jollakin toisella savuaromia sisältävällä mausteseoksella tai -kastikkeella. Lisää siihen halutessasi esim. chiliä joukkoon.

Ei kommentteja: