Kerrattain ostettiin miehen kanssa yhtä Santa Marian maustekastiketta, joka nyt pääsi käyttöön brunssille paistamaani possua maustamaan. Tuli herkullista, ihanan savunmakuista ja pikkuisella takapotkulla höystettyä possua.
possun sisä- tai pihvifilettä
chipotle&mesquite liquid spice by santa maria-maustekastiketta
chipotle&mesquite liquid spice by santa maria-maustekastiketta
Levitä lihan päälle kauttaaltaan maustekastiketta ja paista miedossa lämpötilassa 125 asteessa uunin keskitasolla, kunnes liha on 65-70 asteista. Valele lihaa paiston aikana ja jälkeen maustekastikeliemellä. Jäähdytä ja anna maustua jääkaapissa seuraavaan päivään. Leikkaa ohuiksi siivuiksi ennen tarjoilua.
VINKKI! Voit maustaa lihan jollakin toisella savuaromia sisältävällä mausteseoksella tai -kastikkeella. Lisää siihen halutessasi esim. chiliä joukkoon.
VINKKI! Voit maustaa lihan jollakin toisella savuaromia sisältävällä mausteseoksella tai -kastikkeella. Lisää siihen halutessasi esim. chiliä joukkoon.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti