Kyllä brunssilla täytyy olla jotain, missä maistuu kananmuna ja silli :) Minun brunssillani oli siis kananmunasta ja tuorejuustosta tehtyä tahnaa Boy matjessilliä siivuina Väinömöisen palttoonnapilla tarjottuna.
4 kananmunaa
1prk (200g) maustamatonta tuorejuustoa
loraus kuohukermaa tarvittaessa
1pkt (n. 125g) Boy matjessillifilettä
Väinämöisen palttoonnappeja
1prk (200g) maustamatonta tuorejuustoa
loraus kuohukermaa tarvittaessa
1pkt (n. 125g) Boy matjessillifilettä
Väinämöisen palttoonnappeja
Keitä kananmunat koviksi (7 min.), jäähdytä, kuori ja muussaa pieneksi muruksi. Sekoita joukkoon tuorejuustoa ja sekoita hyvin. Notkista tahnaa hieman kermalla tarvittaessa. Laita tahna pursotinpussiin valmiiksi odottamaan.
Viipaloi sillifile noin 5mm siivuiksi. Pursota nokare munatahnaa napille ja aseta sillisiivu päälle.
Viipaloi sillifile noin 5mm siivuiksi. Pursota nokare munatahnaa napille ja aseta sillisiivu päälle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti