keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Nakki-pastasoppa


Nopea arkikeitto, johon voi nyt laittaa mitä tahansa nakkien lisäksi. Meillä nakkisoppa sai italialaisen vivahteen pastasta, tomaatista ja grillatuista kasviksista.


1-2rkl oliiviöljyä
1 sipuli
2-3 valkosipulinkynttä
1pkt nakkeja (esim. Kivikylän wanhanajan nakkeja)
1 rkl kuivattua basilikaa
mustapippuria myllystä
1 kanaliemikuutio
2 palaa sokeria
1prk (500g) paseerattua tomaattia
1l vettä
2rkl tomaattipyrettä
2dl pastaa
1 pss Pirkka grillattuja kasviksia


Laita oliiviöljyä kattilaan. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Laita öljy kuumenemaan ja lisää sekaan sipulit. Viipaloi nakit ja lisää kattilaan. Kuullota hieman ja lisää mausteet, paseerattu tomaatti ja vesi. Anna kuumeta kiehumispisteeseen. Lisää tomaattipyre, pasta sekä grillatut kasvikset. Anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia.

2 kommenttia:

Miäs kirjoitti...

Nam nam, harmi kun tämä herkku jo loppui!

heli kirjoitti...

Niinpä. Mukavasti grillatut kasvikset toi savunmakua keittoon :)