Ostin taannoin Santa Marian Mexican Pita-leipäsiä. Mukavan ohuita, mutteivät kuitenkaan hajonneet ennen syömistä. Leivissä oli hieman myös makua toisin kuin tavallisissa pitaleivissä.
Meillä täytettä jäi tähteeksi, mutta voihan lopun laittaa vaikka munakkaan väliin tai tehdä lämpimät voileivät.
700g naudan paistijauhelihaa
1 iso sipuli
2 valkosipulinkynttä
suolaa
gyros-mausteseosta (mustapippuria, paprikaa, valkosipulia, tomaattia, oreganoa, basilikaa, muskottia, persiljaa, meiramia ja sipulia)
4 tomaattia
1 iso sipuli
2 valkosipulinkynttä
suolaa
gyros-mausteseosta (mustapippuria, paprikaa, valkosipulia, tomaattia, oreganoa, basilikaa, muskottia, persiljaa, meiramia ja sipulia)
4 tomaattia
feta-kastike:
1prk (200g) ranskankermaa
1pkt (200g) feta-juustoa
1pkt (200g) feta-juustoa
lisäksi:
kurkkua kuutioituna
(rapeaa salaattia)
pita-leipiä (esim. Santa Maria Mexican Pita)
(rapeaa salaattia)
pita-leipiä (esim. Santa Maria Mexican Pita)
Paahda jauhelihaa pannulla ja mausta mieleisin maustein. Lisää myös suola. Kuori ja silppua sipulit sekä valkosipulinkynnet. Lisää sipulisilppu paistokseen. Poista tomaateista kannat ja kuutioi tomaatit.
Murenna feta-juusto ja sekoita se hyvin ranskankerman sekaan. Kuutoi kurkkua.
Paahda pita-leivät leivänpaahtimessa ja puolita kuumina. Tarjoa heti.
Murenna feta-juusto ja sekoita se hyvin ranskankerman sekaan. Kuutoi kurkkua.
Paahda pita-leivät leivänpaahtimessa ja puolita kuumina. Tarjoa heti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti