Tex mex-voileipäkakusta on tullut niin suosittu, etten ole viimeisimmistä enää postauksia blogiin laittanutkaan, kun ne olisivat olleet likimain aiempien toistoa. Lisäsin linkkivalikkoon nyt erikseen tex mex-voileipäkakkuosion :)
Saan kuitenkin aina välillä tällaisia pikku haasteita, kuten tällä kertaa piti tex mex-kakun olla laktoositon. Silloin, kun ei käy mitkään valmiskastikkeet, piti keksi vähän muuta systeemiä. Aiemmin olen tehnyt mm. kasvisversion (ja kohta on tulossa toinen kasviskokeilu) ja sipulittoman version.
täysjyväpaahtoleipää
kasvislientä
salsakastiketta
ruohosipulisulatejuustoa (laktoositon)
broilerin rintafilettä kuutioituna
avokadoa
sitruunamehua
suolaa
chili-limemaustetta
pieni punasipuli
paprikaa kuutioituna
avokadotahnaa
creme fraichea (laktoositon)
jääsalaattia
punasipulia
kirsikkatomaatteja
kalamata-oliiveja
keltaista paprikaa
kasvislientä
salsakastiketta
ruohosipulisulatejuustoa (laktoositon)
broilerin rintafilettä kuutioituna
avokadoa
sitruunamehua
suolaa
chili-limemaustetta
pieni punasipuli
paprikaa kuutioituna
avokadotahnaa
creme fraichea (laktoositon)
jääsalaattia
punasipulia
kirsikkatomaatteja
kalamata-oliiveja
keltaista paprikaa
Tässä pari vaihekuvaa, kun kakku on yön yli vetäytynyt ja odottaa kuorrutusta. Kipossa tekemäni avokadotahna sekoitettuna creme fraichen kanssa. Oli mukavan pehmeän makuista, valmiskastikkeista käytän useimmiten Santa Marian valmistamia kastikkeita.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti