Meidät oli kutsuttu tuttavaperheen tyttären rippijuhliin ja tein nuorelle neidille lahjaksi kakkusen.
Itse kakku oli suklainen, tehty ylellisen suklaakakun reseptillä. Kakkupohja ei siis ollut meille perinteinen sokerikakkupohja, vaan kuivakakkupohja. Täytteeksi tein tuorejuustosta sitruunaisen täytteen. Samaa täytettä käytin myös kreeminä marsipaanikannen alla. Shamppanjanvärinen ruusu (Ø n. 6cm) on sokerimassaa, lehdet marsipaanin ja sokerimassan sekoitusta.
Juhlat olivat viime sunnuntaina, joka oli tosi helteinen. Kun pääsimme perille marsipaani hikoili jo ja olisi kaivannut kylmään, mutta valitettavasti kylmästä sijaa ei kakulle löytynyt. Kuitenkin kakku tuntui maistuvan. Tuolla kelillä tosin kokosuklainen kakku olisi toiminut paremmin.
Juhlat olivat viime sunnuntaina, joka oli tosi helteinen. Kun pääsimme perille marsipaani hikoili jo ja olisi kaivannut kylmään, mutta valitettavasti kylmästä sijaa ei kakulle löytynyt. Kuitenkin kakku tuntui maistuvan. Tuolla kelillä tosin kokosuklainen kakku olisi toiminut paremmin.
sitruunatäyte:
3prk maustamatonta tuorejuustoa (vähälaktoosinen)
2 luomusitruunan kuori raastettuna
1dl tomusokeria
3prk maustamatonta tuorejuustoa (vähälaktoosinen)
2 luomusitruunan kuori raastettuna
1dl tomusokeria
2 kommenttia:
Tämä on hieno hikoilusta huolimatta ;-)
Kiitti :)
Lähetä kommentti