Oli perjantai ja nälkä ja laiskotus.
Jääkaapissa oli jauhelihapaketti ja Lidlin "italianviikolta" ostettua bruschetta-leipää. Oli siellä muutakin onneksi. Niinpä syntyi tällaista herkkuleipästä :)
3 ison maalaisleivän viipaletta tai 6 paahtoleipäpalaa
1 pkt (400g) naudan paistijauhelihaa
1 isohko sipuli
3-4 valkosipulinkynttä
1 lihaliemikuutio
1 punainen paprika
½ keltainen paprika
1rs kirsikkatomaatteja
1 lihaliemikuutio
mustapippuria myllystä
muutama basilikan lehti silputtuna
2pss mozzarellaa
1 pkt (400g) naudan paistijauhelihaa
1 isohko sipuli
3-4 valkosipulinkynttä
1 lihaliemikuutio
1 punainen paprika
½ keltainen paprika
1rs kirsikkatomaatteja
1 lihaliemikuutio
mustapippuria myllystä
muutama basilikan lehti silputtuna
2pss mozzarellaa
Paahda jauhelihaa pannulla ja lisää joukkoon hienonnetut sipulit. Silppua joukkoon paprikat. Lisää mausteet ja sitten puolita kirsikkatomaatit paistoksen joukkoon. Lisää lopuksi silputut basilikan lehdet.
Levitä täyte leiville ja leikkaa mozzarellapallot viipaleiksi. Levitä juusto leiville ja paista 250 asteessa noin 12-15 minuuttia.
Halutessasi voit sivellä leipien reunat öljyllä. Anna jäähtyä hieman.
Levitä täyte leiville ja leikkaa mozzarellapallot viipaleiksi. Levitä juusto leiville ja paista 250 asteessa noin 12-15 minuuttia.
Halutessasi voit sivellä leipien reunat öljyllä. Anna jäähtyä hieman.
2 kommenttia:
Näitä mä haluan lisää, ehkä Heli tekee niitä reissun jälkeen. :P
Voi kulta, en oo tehnyt reissun jälkeen, kun tuo leipä puuttuu ;p No lupaa tehdä joskus!
Lähetä kommentti