Kun suunniteltiin tarjoiluja, niin jotain "kalaistakin" piti buffetiin saada. Mies sanoi, ettei hänestä niin väliä, kun ei ehkä kuitenkaan syö. Ajattelin sitten, että laitetaanpa jotain muuta kuin lohipiirakkaa tai valkosipulisilakoita ;) Rakastan jättikatkarapuja, joten siitäpä idea näihin vartaisiin!
500g jättikatkarapuja (sulatettuna)
1 valkosipulinkynsi raastettuna
1rkl sitruunamehua
1rkl rypsiöljyä
mustapippuria myllystä
savugourmetsuolaa
1 valkosipulinkynsi raastettuna
1rkl sitruunamehua
1rkl rypsiöljyä
mustapippuria myllystä
savugourmetsuolaa
Sulata ensin jättikatkaravut. Sekoita marinointiainekset ja lisää ravut joukkoon. Anna maustua tunnin verran. Laita pari katkaa kuhunkin vartaaseen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti