Olen tykästynyt quesadillaksiin, kun muistin taas nuo herkulliset lättyset vuosien takaa tuossa taannoin. Niitä olenkin tehnyt myös matkaevääksi ja tänään jälleen iltapalaksi. Mielikuvitus taitaa olla vain rajana näille, kunhan ei täytä liian mahtipontisesti! Ja muistaa juuston ja ehkä chilinkin... Lisäksi voi tarjota vaikka chilikastiketta :)
4 tortilla-lättyä
3rkl chilituorejuustoa
1prk tonnikalaa
1 varsi kevätsipulia/½ ruukkua rucolaa
pari kourallista cheddar-juustoa raastettuna
3rkl chilituorejuustoa
1prk tonnikalaa
1 varsi kevätsipulia/½ ruukkua rucolaa
pari kourallista cheddar-juustoa raastettuna
Levitä tortillalle ensin tuorejuustoa, sitten tonnikalaa, kevätsipulia tai rucolaa ja päälle vielä cheddar-raastetta. Paista kuivalla paistinpannulla molemmin puolin niin, että lätyt saa väriä ja juusto sulaa.
2 kommenttia:
Olipa herkkuja varsinkin chilikastikkeen kanssa!
Kiva, että maistui :)
Lähetä kommentti