Sopivat oikein hyvin iltapalaksi salaatin kanssa taikka päivälliselle sileän keiton kera.
Mietin, mitä tekisin keiton kanssa tarjottavaksi ja päätin sekoitella yhteen erilaisia herkullisia makuja sekä aineksia. Ja tosi mehevät, suorastaan ylelliset leivät syntyikin, suosittelen kokeilemaan!
6 Reilu vehnäleseviipaletta
1½dl cheddar (mieto)-raastetta
1½dl emmental-raastetta
1dl kuohu- tai ruokakermaa
1rkl rouheista dijonia
1rkl kuivattua yrttisekoitusta
(tilliä)
200g jäisiä kuorittuja isoja katkarapuja
1½dl cheddar (mieto)-raastetta
1½dl emmental-raastetta
1dl kuohu- tai ruokakermaa
1rkl rouheista dijonia
1rkl kuivattua yrttisekoitusta
(tilliä)
200g jäisiä kuorittuja isoja katkarapuja
Sekoita täyteainekset sekaisin ja asettele leipäviipaleiden päälle. Täyte paakkuuntuu hieman, kun sekaan laittaa jäiset katkaravut, mutta ei haittaa, sulavat ja leviävät leivälle uunissa. Paista uunin keskitasolla 200 asteessa noin 15 minuuttia.
2 kommenttia:
Herkullisen näköisiä, meheviä. Menevät kyllä heti kokeiluun.
Hei Mimmi! :) Kiva, kun poikkesit ja havaitsit nämä leipäset herkullisiksi :) Slurpsis, kun maistuivat hyviltä!
Lähetä kommentti