Kampaajantuolissa selailin Anna-lehteä, taisi olla helmikuussa, ja sieltähän löytyi mm. herkullisen juustoinen makaronilaatikon ohje, jonka raaputin laukusta löytyneeseen paperinpalaan. On tässä mennyt tovi, ja kerta kampaajallakin, jolloin ei löytynyt uusia ohjeita, kun vihdoin ehdin reseptiä testata. Pyörryttävän hyvää, jos juustosta tykkää :)
30g voita (normaalisuolainen)
¾dl vehnäjauhoja
8dl maitoa (kevyt)
1tl dijon-sinappia
200g voimakasta cheddaria
100g gruyereä
50g parmesania
250g penne-pastaa (täysjyvä)
suolaa (en laittanut)
mustapippuria
¾dl vehnäjauhoja
8dl maitoa (kevyt)
1tl dijon-sinappia
200g voimakasta cheddaria
100g gruyereä
50g parmesania
250g penne-pastaa (täysjyvä)
suolaa (en laittanut)
mustapippuria
Sulata voi ja sekoita jauhot joukkoon. Lisää maitoa vähin erin ja anna sitten kiehua hiljalleen. Lisää cheddar- ja gruyere-raasteet. Mausta (suolalla ja ) mustapippurilla.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta hyvin ja kaada vuokaan. Kaada päälle juustokastike ja ripottele pinnalle parmesaniraaste. Paista 180 asteisessa uunissa noin 25-30 minuuttia.
Laatikon kanssa syötiin possun pihvifileestä paistamiani noisetteja, jotka maustoin gyros-mausteella.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta hyvin ja kaada vuokaan. Kaada päälle juustokastike ja ripottele pinnalle parmesaniraaste. Paista 180 asteisessa uunissa noin 25-30 minuuttia.
Laatikon kanssa syötiin possun pihvifileestä paistamiani noisetteja, jotka maustoin gyros-mausteella.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti