sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Kuningatarpannukakku


Sunnuntai-illan kahville valmistui nopeasti tutulla reseptillä pannukakku. Tällä kertaa makuna kuninkaallinen yhdistelmä oman maan mustikkaa ja vadelmaa. On muuten aivan mahtavan hyvää!!!

Dronningholmilta on muuten tullut uutuus hillohyllyyn: Kuningatarhillo. Sitä voi sipaista lätyn tai maustamattoman pannarin päälle! Nam ;)



4dl vehnäjauhoja
1½dl sokeria
1tl leivinjauhetta
1tl suolaa
2tl vaniljauutetta
8dl maitoa
2 kananmunaa
1dl oivariini juoksevaa
2dl pakastemustikoita
2dl pakastevadelmia

Sekoita ensin keskenään kuivat aineet ja sitten nestemäiset sekaan. Kumoa taikina leivinpaperoidulle reunalliselle uunipellille. Ripottele marjat taikinan päälle. Paista uunin keskitasolla 200 asteessa noin 35 minuuttia.

2 kommenttia:

Miäs kirjoitti...

Tämä oli aivan mahtavaa! Nam nam!

heli kirjoitti...

Juu, tuli kyllä tosi namia omastakin mielestä :) Parhaat ideat tulevat sen enempiä miettimättä :)