sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Mikki Hiiri - Matiaksen ja Robinin kakkuun


Tänä vuonna poikien synttäriteemana oli Mikki Hiiri ja tietenkin tein toivomuksen mukaisen kakun. Kuva on muuten väritetty tomuväreillä, mutta housunnapit ovat marsipaanista ;) Tällainen kakkukuvasta sitten tuli :)Viime vuonna pojat juhlivat viidakkoteemalla ja tein tämän käärmekakun juhliin.


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Heli jälleen kerran ihanan maukkaasta kakusta! Pojille ja vieraille kakku maistui ja varsinkin äidille ja masun pikku asukille. Olet Heli pelastus minun "kiireiselle" äidinuralle.

Aurinkoista kevään jatkoa!
t.Marika ja poitsut

heli kirjoitti...

Kiitti kovasti! <3 Eikä ollut edes maksettu mainos ;)

Anonyymi kirjoitti...

vähänkö ihania..kakkuja...mikä on tomuväri? pitää ruveta iteki opettelee tkee erilaisia...ootko kaikki kuvat itse tehnyt?

Heli kirjoitti...

Hei Bluerose :)

Vastasinkin sinulle tuolla toisaalla jo hieman. Tomuvärit ovat siis kuivia värejauheita, joita voi töpöttää isommalla siveltimellä kakkukuvan värittämiseksi tai ohuella siveltimellä varovasti tehdä yksityiskohtia. Ne ovat pastaväreihin (paksua tahnaa, jota voi ohentaa tilkkaan alkoholia (kirkasta) > sitä niin vähän, että voi käyttää lastenkakkukuvienkin maalaamiseen, koska alkoholi haihtuu) tai nestemäisiin väreihin verrattuna minun mielestäni mukavempia käyttää, koska ne eivät valu. Joku saattaa pitää lopputulosta läheltä katsottuna kuvasta riippuen epätasaisena, mutta ei niillä nestemäsilläkään välttämättä saa aivan tasaista pintaa. Ainakaan tällainen aloittelija.

Kuvat tosiaan kopioin lasten värityskuvista.