Ohje Fazerin puolitoistakertaisena.
300g Fazer Tumma leivontasuklaata
300g voita (laktoositon)
6 kananmunaa
3dl sokeria
3¾dl vehnäjauhoja
1½tl leivinjauhetta
***
400g pakastevadelmia
tomusokeria
Kuumenna uuni 200 asteeseen.
Vatkaa munat ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Sulata suklaa ja voi kasarissa hiljalleen ja kaada munasokeriseokseen. Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe. Sekoita varovasti. Kaada seos voideltuun (jauhoitettuun) pyöreään irtopohjavuokaan (Ø 28cm).
Paista uunin alatasolla n. 15-20 min. Kakku jää sisältä löysähköksi ja jähmettyy hieman jäähtyessään. Jäähdytä kakku hyvin ennen tarjoilua, ensin huoneen lämmössä, sitten jääkaapissa.
Nosta huoneenlämpöön ainakin tuntia ennen tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti