perjantai 19. maaliskuuta 2010

Tonnikala-eväsleivät


Meillä on ollut tällä viikolla kotona oikein keittoviikko, mutta en kuitenkaan halunnut ottaa edellisillan siskonmakkarakeittoa töihin mukaan, joten pikaisesti jotain piti aamulla kehittää.

Tykkään kovasti tonnikalatahnasta, niinpä pyöräytin sellaisen jääkaapin sisällön pohjalta. Näihin leipii laittamani tahna sopisi oikein hyvin vaikka voileipäkakunkin täytteeksi. Herkullista, ja oikein makoisan ruokaisat leivät tuli :)



ruisleipää
tomaattia
***
tonnikalapaloja vedessä
chilituorejuustoa
kevytmajoneesia
kevätsipulia
mustapippuria myllystä
Valuta tonnikalasta vesi pois. Sekoita tuorejuuston, kevytmajon, silputun kevätsipulin ja mustapippurin kanssa hyvin sekaisin. Levitä tahnaa ruisleivälle (HUOM! Erityisen hyvää saat, jos paahdat leivät) ja siivuta tomaattia päälle. Anna vetäytyä hetki.

2 kommenttia:

Helna kirjoitti...

Onneksi siellä jääkaapin POHJAlla oli tonnikalaa, että sait tonnikalatöhnän aikaiseksi. Kiva kielikukkanen.

heli kirjoitti...

*hmpf* Oli se purkki ihan käden ulottuvilla siellä kaapissa...