Ei ne siinä pedillä kauaa vanhenneet, vaan sujahtivat parempiin suihin :)
Nopea, yksinkertainen ja tosi herkullinen iltaruoka eikä lisäksi tarvita mitään muuta kuin vihreää salaattia.
8 isoa herkkusientä
1pkt pekonia
1 salottisipuli
½tl yrttimaustetta (esim. Pirkka Provencen mix yrttiseosta)
pari rouhaisua mustapippurimyllystä
1 mozzarellapallo
Poista herkkusienistä kannat ja hieman kannan ympäröivää sientä. Pilko sienien poistetut osat. Suikaloi pekoni sekä salottisipuli ja laita pannulle paistumaan. Lisää herkkusienipalat. Paahda pannulla niin, että kaikki sienistä irtoava neste on haihtunut. Mausta yrttimausteella ja mustapippurilla. Leikkaa mozzarellapallo kahdeksaksi viipaleeksi.
Lusikoi täytettä herkkusieniin ja laita päälle mozzarellaviipale. Paista uunin keskitasolla 225 asteessa 15 minuuttia.
Tarjoa lisäksi esim. jääsalaattia ja rucolaa, paahdettuja pinjansiemeniä sekä balsamicokastiketta. Meillä oli valmista appelsiinilla maustettua balsamicokastiketta.
Lusikoi täytettä herkkusieniin ja laita päälle mozzarellaviipale. Paista uunin keskitasolla 225 asteessa 15 minuuttia.
Tarjoa lisäksi esim. jääsalaattia ja rucolaa, paahdettuja pinjansiemeniä sekä balsamicokastiketta. Meillä oli valmista appelsiinilla maustettua balsamicokastiketta.
2 kommenttia:
Heli näitä niin hehkutti että olihan pakko kokeilla. Noudatin jopa ohjetta aikas uskollisesti ja hyvvää oli. Jopa mieheni, jonka mielestä herkkusienet ovat turhia, tykästyi näihin. Pekonitäytteellä taitaa olla osuutta asiaan :) Teen varmasti toistekin!
No, olipa hyvä, ettei hehkutus mennyt hukkaan ja tykkäsitte molemmat tästä! :)
Lähetä kommentti