Arki-iltana valmistettua wokkia.
Harvemmin tulee enää punaista kokolihaa laitettua, mutta nyt jostain syystä oikein teki mieli. Ajattelin sitä ensin mureuttaa marinadissa ja sitten wokata nuudelin sekä wokkivihannesten kera. Nyt on taas kiintiö vähäksi aikaa täynnä.
2 kerää täysjyvänuudelia (Blue Dragon)
kuumaa vettä
marinadi:
2 valkosipulinkynttä
pala inkivääriä (raastettuna 1rkl)
2rkl soijakastiketta
2rkl thai sweet chili-kastiketta
2rkl öljyä
hieman mustapippuria myllystä
1rs (400g) naudan filesuikaletta
1rkl seesamiöljyä
1pss wokkivihanneksia
kuumaa vettä
marinadi:
2 valkosipulinkynttä
pala inkivääriä (raastettuna 1rkl)
2rkl soijakastiketta
2rkl thai sweet chili-kastiketta
2rkl öljyä
hieman mustapippuria myllystä
1rs (400g) naudan filesuikaletta
1rkl seesamiöljyä
1pss wokkivihanneksia
Laita nuudelit kuumaan veteen pehmenemään.
Valmista marinadi raastamalla valkosipulinkynnet sekä inkivääri. Sekoita muut marinadiainekset joukkoon sekä kääntele sekaan naudanlihasuikaleet. Anna maustua vähintään puoli tuntia.
Kuumenna wokki ja paista marinoidut suikaleet erissä kuumassa wokissa. Paahda sitten wokkivihannekset wokissa (tarvittaessa käytä hieman öljyä). Lisää joukkoon paistettu liha sekä valutetut pehmenneet nuudelit. Mausta seesamiöljyllä.
Valmista marinadi raastamalla valkosipulinkynnet sekä inkivääri. Sekoita muut marinadiainekset joukkoon sekä kääntele sekaan naudanlihasuikaleet. Anna maustua vähintään puoli tuntia.
Kuumenna wokki ja paista marinoidut suikaleet erissä kuumassa wokissa. Paahda sitten wokkivihannekset wokissa (tarvittaessa käytä hieman öljyä). Lisää joukkoon paistettu liha sekä valutetut pehmenneet nuudelit. Mausta seesamiöljyllä.
2 kommenttia:
Kylläpä nuudeliwokki oli herkullista!
Kiitos hovimaistajani :)
Lähetä kommentti