Mätimousse tehdään mätihyytelön tapaan, mutta liivatelehtiä laitoin kaksi. Lisäksi vatkasin moussea ilmavammaksi liivatteen lisäämisen jälkeenkin vielä, ennen kuin siirsin sen tarjoiluastiaan hyytymään. Tarjoilla voi uusien perunoiden, ruis/saaristolaisleivän tai vaikka palttoonnappien kera, niinkuin meidän vappubrunssilla.
100g muikunmätiä
2dl kuohukermaa
2dl ranskankermaa
½ punasipuli pieneksi silputtuna
½-1dl tillisilppua
2 liivatelehteä
2-3rkl sitruunamehua
suolaa
mustapippuria myllystä
2dl kuohukermaa
2dl ranskankermaa
½ punasipuli pieneksi silputtuna
½-1dl tillisilppua
2 liivatelehteä
2-3rkl sitruunamehua
suolaa
mustapippuria myllystä
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti