Tämäkin piirakka tuli brunssipöytään. Olin tosin tehnyt pohjan pari päivää etukäteen ja tarttui hieman vuokaan kiinni.. No, ei se makua haitannut.
piirakkapohja
täyte:
200g kalkkunaleikettä
2 kevätsipulia silppuna
½ keltainen paprika silppuna
½ aurajuustoa murustettuna
1dl juustoraastetta
rouhittua mustapippuria
(suolaa)
2 kananmunaa
2dl kermaa
täyte:
200g kalkkunaleikettä
2 kevätsipulia silppuna
½ keltainen paprika silppuna
½ aurajuustoa murustettuna
1dl juustoraastetta
rouhittua mustapippuria
(suolaa)
2 kananmunaa
2dl kermaa
Tee mieleisesi piirakkapohja tai osta valmis kaupasta. Sekoita kaikki täytteen ainekset ja levitä pohjalle. Paista 30 minuuttia 200 asteessa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti