Valmistin miehen synttäreille kaksi kakkua, joista toinen oli sankarin toiveesta suklaakakku.
Kakku muuten oli aikalailla samanlainen kuin tämä kesänkorvalla tekemäni suklaakreemikakku. Välissä oli aprikoosihilloa ja suklaakermavaahtoa, päällä ganache. Ganache valmistetaan sulattamalla kerman joukkoon saman verran suklaata. Kuorrute kovettuu hieman jääkaapissa, mutta sitä voi silti leikata hyvin!
Koristeeksi laitoin taannoin harjoituskappaleina toimineet tummanpunaiset ruusut ja muutamia kultaisia sokerihelmiä.
suklaakakkupohja (4 munaa)
3dl vispikermaa (vähälaktoosinen)
3rkl kaakaotomusokeria
2/3prk aprikoosihilloa (Rainbow)
200g tummaa suklaata
2dl vispikermaa
4 kommenttia:
Tämä se oli sitten hyvvää.
Kiittis :)
Olipa tosi hyvää tämäkin kakku!
Kiits :)
Lähetä kommentti