Lohipiirakka vie kielen mennessään. Suorastaan syntisen hyvää.
Tähänkin piirakkaan pohjan ohje löytyy täältä :)
täyte:
250g savulohta
1 ruukku tilliä
2 kananmunaa
1prk (2dl) ruokakermaa (laktoositon)
2tl dijon-sinappia
ripaus valkopippuria
ripaus suolaa
vajaa 1dl juustoraastetta
250g savulohta
1 ruukku tilliä
2 kananmunaa
1prk (2dl) ruokakermaa (laktoositon)
2tl dijon-sinappia
ripaus valkopippuria
ripaus suolaa
vajaa 1dl juustoraastetta
Poista lohesta nahka ja hienonna kulhossa. Silppua sekaan tilli. Lisää loput ainekset juustoa lukuunottamatta ja sekoita hyvin. Levitä täyte piirakkapohjalle ja lisää päällimmäiseksi vielä juustoraastetta. Paista uunin keskitasolla 200 asteessa noin 30 minuuttia.
Kuvan piirakka on hieman tumma reunoilta uunista (tai oikeammin sen käyttäjästä) johtuen. :)
Kuvan piirakka on hieman tumma reunoilta uunista (tai oikeammin sen käyttäjästä) johtuen. :)
2 kommenttia:
Kieltämättä näyttää ja kuulostaakin syntisen hyvältä! Tuo sinappi antaa varmasti just oikeaa terää!
Hei Ent-tu :) Nimenomaan! Dijon-sinappi antaa just pientä potkua loheen. Lohilasagnessa sitä on ja siitä keksinkin lisätä tähän piirakkaankin :)
Kiva, kun kävit!
Lähetä kommentti