Herkullinen suolainen tarjottava helposti!
Pohja on sama kuin tässä kasvisversiossa. Täysin laktoosittoman saat jättämällä leipäjuuston pois.
täyte:
noin 5cm purjoa
2rkl ruohosipulia
1pkt kylmäsavuporo-rouhetta
1prk (2dl) ruokakermaa (laktoositon)
2 kananmunaa
mustapippuria myllystä
noin 1dl juustoraastetta (laktoositon)
¼ leipäjuustoa
noin 5cm purjoa
2rkl ruohosipulia
1pkt kylmäsavuporo-rouhetta
1prk (2dl) ruokakermaa (laktoositon)
2 kananmunaa
mustapippuria myllystä
noin 1dl juustoraastetta (laktoositon)
¼ leipäjuustoa
Silppua purjo puolirenkaiksi ja ruohosipuli pieneksi. Levitä purjo- ja ruohosipulisilppu piirakkapohjalle. Lisää pohjalle pororouhe. Sekoita ruokakerma, kananmunat ja pippuri ja kaada vuokaan. Ripottele päälle juustoraastetta ja viimeiseksi leipäjuustopalat.
Paista uunin keskitasolla noin 30 minuuttia 200 asteessa.
Paista uunin keskitasolla noin 30 minuuttia 200 asteessa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti