Takuuvarmasti maistuva ja nopea arkiruoka, jota meillä syödään kyllä välillä sunnuntainakin, kuten tänään. Tämän kanssa maistuu juustonäkkäri ja piimä! :)
1l vettä
1 lihaliemikuutio
1 kasvisliemikuutio
5-10 maustepippuria
2pss (á 200g) keittojuureksia
1pss keittoperunaa
1pkt Korpelan siskonmakkaroita
mustapippuria myllystä
(suolaa)
runsaasti silputtua persiljaa
1 lihaliemikuutio
1 kasvisliemikuutio
5-10 maustepippuria
2pss (á 200g) keittojuureksia
1pss keittoperunaa
1pkt Korpelan siskonmakkaroita
mustapippuria myllystä
(suolaa)
runsaasti silputtua persiljaa
Laita vesi kiehumaan kattilaan. Lisää liemikuutiot ja maustepippuri, rouhi sekaan myös hieman mustapippuria. Kun vesi alkaa poreilla, lisää keittojuurekset ja anna kiehua noin 10 minuuttia. Purista sitten siskonmakkaroista palleroita kiehuvaan keittoon ja lisää vielä perunat. Keitä hiljalleen toiset 10 minuuttia. Tarkista maku. Rouhi keittoon hieman lisää mustapippuria ja tarvittaessa suolaa. Lisää lopuksi sekaan persiljasilppu.
2 kommenttia:
Siskonmakkarakeitto se vaan on aina yhtä herkullista. Nam!
Niin onkii :) vaikkei äitis ees tienny sun pitävän siitä...
Lähetä kommentti